Isoleren is slim investeren! Bespaar tot wel 40% op isolatie, ook in Gemert!

Isolatie Gemert
voor een groener energielabel

Hoe energiezuinig is uw woning? Waar kunt u nog winst op behalen voor een beter milieu en een lagere energierekening? Dizinghof Isolatie heeft een landelijk netwerk van vakmannen die u advies geven en de isolatie bij u thuis verbeteren. Zij zijn ook actief in de regio Gemert. Met de juiste maatregelen komt u in aanmerking voor een groener energielabel. Dat is goed voor de waarde van uw huis en een duurzame keus voor het milieu.

Isolatie Gemert

Dizinghof Isolatie bestaat uit een landelijk netwerk van vakmannen die jarenlang ervaring hebben met isolatie van woningen en kantoorpanden. U krijgt met een aanvraag meerdere offertes toegestuurd van onze isolatiebedrijven uit de regio Gemert, zodat u altijd voor de scherpste prijs kunt kiezen. Met Dizinghof Isolatie kunt u rekenen op:

 • Vakmannen met jarenlange ervaring
 • Eerlijk advies
 • Oog voor duurzaamheid
 • Goede service en garantie
 • De scherpste tarieven
 • Lagere energierekening
 • Altijd dichtbij Gemert


Verschillende isolatie per woning

Elke vorm van isolatie zorgt dat u minder hoeft te stoken om uw woning op een constantere temperatuur te houden. Dat scheelt weer uitstoot van broeikasgassen voor een beter klimaat! U kunt de isolatie per onderdeel aanpakken of alles in een keer laten doen door vakmannen van Dizinghof Isolatie uit Gemert. Welke isolatie u nodig heeft, hangt af van het bouwjaar van uw woning:

 • 1976 en eerder: spouwmuurisolatie, dakisolatie, zolderisolatie, vloerisolatie
 • 1976 tot 1982: vloerisolatie, verbetering dakisolatie, verbetering spouwmuurisolatie
 • 1983 tot nieuwbouw: verbeter huidige isolatie bij een renovatie of andere werkzaamheden
 • Nieuwbouw: standaard voorzien van goede isolatie

Subsidieregelingen in Gemert

De overheid ondersteunt duurzame initiatieven van burgers. Er zijn daarom diverse subsidieregelingen op energiebesparende maatregelen, zoals woningisolatie. Onder de mogelijkheden valt de verlaging van het Btw-tarief op arbeid van 21 naar 6 procent. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Sommige gemeentes hebben ook subsidies voor isolatie, maar dit kan per gemeente sterk verschillen. Neem daarom gerust contact op met uw gemeente in de regio Gemert om te zien wat u kunt besparen op woningisolatie.

paginamanager

Wie zijn wij

Hallo, mijn naam is Leon Rousselet. Op 27 november 1970 werd ik geboren in Gemert. Hier is Wim Verstappen ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Gemert en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV Gemert om mijn vrienden aan te moedigen.

Als isolatie-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Gemert te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Gemert aan Ridderplein 1. Er zijn vaak lokale bepalingen en subsidies voor isolatie.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Wassenaarstraat (5421 BB) in Gemert gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook meer informatie over isolatie? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als isolatie-regiomanager coördineer ik ook de opdrachten in Goirle, Grave en Halsteren.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurt bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.

Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur is de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur en is oorspronkelijk gebouwd als één van de eerste isolatiemaatregelen. Niet alle woningen hebben een spouwmuur: dit is pas vanaf de jaren twintig van de vorige eeuw de bouwstandaard. In de periode tot 1976 was het niet gebruikelijk om een spouwmuur te vullen met isolatiemateriaal.

Een vakman uit Gemert kan uw spouwmuur inspecteren met een endoscoop. Onze specialist vult een schone spouw direct met isolatiemateriaal, tenzij er nog verouderde materialen zijn. Deze moeten eerst verwijderd worden. Onze vakman uit Gemert zuigt verouderde materialen uit de spouw en voorziet de woning van nieuwe en goed aansluitende spouwmuurisolatie. Indien er geen spouwmuur aanwezig is, kan uw woning ook worden geïsoleerd door middel van gevelisolatie of een voorzetwand. Spouwmuurisolatie bespaart u tot zeshonderd euro per jaar op de energierekening. Bovendien verkleint u uw ecologische voetstap door minder CO2-uitstoot.

isolatie zolder

Vloerisolatie

Vloerisolatie is de meest comfortabele vorm van isolatie. Hoewel het minder energie bespaart dan de aanleg van spouwmuurisolatie of dakisolatie, merkt u direct verschil door warmere voeten en minder tocht. Vloerisolatie levert de meeste winst op voor woningen uit het bouwjaar 1982 en eerder. U merkt bijna niets van werkzaamheden, omdat deze meestal onder de vloer gebeuren. Als uw kruipruimte te laag is, dan kan de vloer opgehoogd worden. Dit is een intensief karwei, omdat onze vakman uit Gemert de isolatie onder de huidige vloerbedekking aanbrengt. Na de aanleg van vloerisolatie aan de bovenkant moeten plinten worden verhoogd en moeten deuren vaak ingekort worden. Daarom heeft isolatie onder de vloer altijd de voorkeur.

Dakisolatie

Dakisolatie is de meest duurzame vorm van woningisolatie. Omdat de meeste warmte de woning verlaat via het dak, kunt u voor dakisolatie kiezen om onnodige stookkosten te voorkomen. Dakisolatie is het efficiëntst aan de buitenzijde van een schuin dak. De dakpannen worden door onze vakman uit Gemert tijdelijk verwijderd om het isolatiemateriaal daaronder naadloos en zonder kieren aan te brengen. Onze vakman legt dampwerend materiaal neer, waarna dakpannen weer op hun plek worden gelegd. Als een plat dak in goede staat verkeert, is het geschikt om isolatieplaten aan te brengen. De platen worden verzwaard met bijvoorbeeld grind, zodat ze nooit wegwaaien.

Zolderisolatie

Een schuin dak kan ook aan de binnenzijde worden geïsoleerd. Dit is iets minder efficiënt dan dakisolatie van buitenaf, maar de kosten zijn vaak lager en het zorgt alsnog voor een flinke besparing op de stookkosten. Dat maakt zolderisolatie tot een goede keus voor het milieu. In woningen die zijn gebouwd tussen 1976 en 1982 is vaak een dunne laag dakisolatie aanwezig. Onze vakman uit Gemert vervangt deze laag of vult hem aan met sterk verbeterd isolatiemateriaal. Nadat de isolatie is aangebracht, werkt de vakman uit Gemert het geheel af met beschilderbare platen, zodat uw zolder er weer top uitziet en ook als slaap- of werkkamer kan worden gebruikt.

Oplossing voor vochtproblemen

Ongeveer één op de vijf woningen heeft last van een vochtige kruipruimte, waar soms zelfs waterplassen zichtbaar zijn. Dit kan zorgen voor schimmels, een muffe lucht, optrekkende kou en vochtige muren. Dat zijn vervelende problemen, helemaal voor astmapatiënten en mensen met reumaklachten. De beste oplossing voor een vochtige kruipruimte is kruipruimte-isolatie.

Een vakman uit Gemert brengt onder de vloer een twintig centimeter dikke laag isolatiechips, -parels- of –schelpen aan. Het opstijgende vocht condenseert nu tegen de isolatiechips en kan de onderkant van de vloer niet meer bereiken. Hierdoor blijft het vocht in de kruipruimte laag en zorgt niet langer meer voor problemen. Als u kruipruimte-isolatie in combinatie met vloerisolatie wilt aanbrengen, start onze vakman uit Gemert altijd eerst met vloerisolatie. Dit vanwege de benodigde werkruimte. Daarna wordt uw kruipruimte vol geblazen met isolatiechips.

Vraag vrijblijvend offertes op

Geef uw wensenlijst voor isolatie aan ons door via het formulier en u ontvangt vrijblijvend meerdere offertes van isolatiebedrijven bij u in de regio Gemert. Zo kunt u adviezen en prijzen van diverse bedrijven uit ons netwerk goed met elkaar vergelijken en de aanbieder met de scherpste prijs voor uw woonwensen kiezen. Vraag daarom vandaag nog gratis offertes op en voorzie uw woning van een groener energielabel.

Gratis offertes aanvragen

Het loont om meerdere offertes op te vragen, zodat u een goed overzicht heeft van de beste prijs-kwaliteitverhouding van onze isolatiebedrijven in de regio Gemert. Vul uw wensen in en u ontvangt meerdere offertes van de beste isolatiebedrijven uit ons netwerk.

U bent op de pagina van Gemert, u kunt onze vakmannen ook vinden in Goirle en Grave en Halsteren.