Isoleren is slim investeren! Ook in Zeewolde bespaart u tot wel 40% op isolatie!

Isolatie Zeewolde
voor comfortabel wonen

Isolatie van uw woning zorgt voor veel gemakken. U verbruikt namelijk minder energie. Dat zorgt voor een lagere energierekening en kan leiden tot een groener energielabel. Het is bovendien beter voor het milieu en daarnaast zorgt het voor extra comfort thuis: uw woning is minder tochtig en u heeft minder last van koude voeten. Onze vakmannen uit de regio Zeewolde zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring in het isoleren van huizen.

Isolatie Zeewolde

Dizinghof Isolatie heeft vele voordelen. Wij maken gebruik van een landelijk netwerk en selecteren de beste isolatiebedrijven, ook bij u in de regio Zeewolde. Met één druk op de knop ontvangt u vrijblijvend meerdere offertes van de aangesloten bedrijven uit Zeewolde. Wij selecteren bedrijven op basis van:

 • Ruime ervaring in isolatie
 • Goed en eerlijk advies
 • Oog voor duurzaamheid en milieu
 • Goede service
 • Duidelijke garanties
 • Scherpste tarieven

Voordelen van isolatie

Isolatie van de woning vraagt om een investering die u vaak gemakkelijk terug kunt verdienen, omdat u tot honderden euro’s per jaar bespaart op de energierekening. Isolatie door onze vakmannen uit Zeewolde heeft veel voordelen, zoals:

 • Lagere energierekening
 • Hogere waarde woning
 • Groener energielabel
 • Minder CO2-uitstoot
 • Goed voor het milieu
 • Duurzame keus
 • Voorkomt vocht en tocht
 • Warmere voeten
 • Koeler in de zomer, warmer in de winter

Woning isoleren

Er zijn diverse mogelijkheden voor isolatie van de woning. Onze vakmannen uit Zeewolde verzorgen onder andere:

Bij werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van diverse materialen, zoals steenwol, glaswol, hardschuimplaten, PUR-schuim, noppenfolie en bodemfolie. De isolatiewaarde wordt uitgedrukt in Rc. Hierbij is Rc 1,3 het wettelijk minimum, Rc 2,5 is basisisolatie en een isolatie van Rc 4,0 en hoger betekent dat uw woning uitstekend isoleert. Hoeveel isolatiemateriaal er nodig is, hangt af van het materiaal. Zo wordt voor dakisolatie meestal tien centimeter glaswol of steenwol aangebracht, terwijl er maar zes tot acht centimeter nodig is om dezelfde isolatiewaarde te behalen met hardschuimplaten. Onze vakman uit Zeewolde kiest isolatiematerialen die passen binnen uw budget en uw wensen voor een duurzamer huis.

paginamanager

Wie zijn wij

Hallo, mijn naam is Giel Eckhardt. Op 15 mei 1976 werd ik geboren in Zeewolde. Hier is Kas van Iersel ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij De Open Haventoren en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV Zeewolde om mijn vrienden aan te moedigen.

Als isolatie-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Zeewolde te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Zeewolde aan Raadhuisplein 1. Er zijn vaak lokale bepalingen en subsidies voor isolatie.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Landbouwweg (3899 BB) in Zeewolde gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook meer informatie over isolatie? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als isolatie-regiomanager coördineer ik ook de opdrachten in Almere, Dronten en Emmeloord.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurt bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie bespaart u tot zeshonderd euro per jaar ten opzichte van een woning zonder deze isolatie. Hierbij wordt de lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met isolatiemateriaal, waardoor een laag ontstaat met stilstaande lucht. Die laag voorkomt dat warme lucht naar buiten ontsnapt en koude tocht door de woning trekt. Daardoor blijft de temperatuur binnen constant, en geniet u van warmere winters en koelere zomers. Onze vakman uit Zeewolde boort van buitenaf gaten in de muur die van onder naar boven gelijkmatig worden gevuld met spuitbare glaswol, steenwol, PUR-schuim of minerale glaswol. Daarna worden gaten zorgvuldig dichtgemetseld. Indien er nog verouderde isolatiematerialen in de muur zitten, kunnen deze uit de muur worden gezogen zodat er geen koudebruggen ontstaan bij het aanbrengen van na-isolatie.

Vloerisolatie: warmere voeten

Vloerisolatie is de meest comfortabele investering in isolatie. Een geïsoleerde vloer houdt kou en tocht vanuit de kruipruimte tegen. U merkt het direct: u heeft minder last van rillingen en houdt warmere voeten. De vloer blijft op een constantere temperatuur. Onze vakman uit Zeewolde brengt vloerisolatie aan vanuit de kruipruimte, zodat u nauwelijks iets merkt van de werkzaamheden. Als de kruipruimte te laag is, kan onze vakman uit Zeewolde vloerisolatie bovenop de huidige vloer aanbrengen. Dit zorgt ook voor een aangenamere vloer, maar is aanzienlijk meer werk. Daarom heeft isolatie vanuit uw kruipruimte altijd de voorkeur om het snelst te genieten van meer wooncomfort.

Voorkom vochtproblemen

Eén op de vijf woningen heeft een vochtige kruipruimte waar soms een plas water blijft staan. Dit leidt tot veel vochtproblemen in huis: schimmels, optrekkend vocht in muren of houten vloeren, vochtige meubelen, een muffe lucht en ademhalingsproblemen. Daarnaast is een vochtige ruimte moeilijker om op te warmen. Als oplossing blaast onze vakman uit Zeewolde uw kruipruimte vol met isolatiechips. De chips zijn geen oplossing voor isolatie, maar zorgen ervoor dat het opstijgende vocht niet meer condenseert tegen de onderkant van de vloer. Daardoor kan het vocht niet langer opstijgen en heeft u minder last van vocht en schimmel. Zo geniet u weer van een schonere lucht.

Dak- en zolderisolatie

Als uw zolder erg koud is in de winter en gloeiend heet in de zomer, is er waarschijnlijk niet of onvoldoende dakisolatie aanwezig. Dat betekent dat de meeste warmte uw woning verlaat via het dak, zodat u onnodig veel energie verbruikt om uw huis op temperatuur te houden. De meest efficiënte manier is om isolatiemateriaal van buitenaf onder de dakpannen aan te brengen. Hier kan isolatiemateriaal zonder naden en kieren op elkaar worden aangesloten voor de beste isolatie. Heeft u een plat dak en dus geen dakpannen? Dan is er een andere techniek nodig. Onze vakman uit Zeewolde controleert uw dakconstructie en legt extra isolatieplaten op het platte dak. Deze platen worden verzwaard met grind om te voorkomen dat ze tijdens een storm wegwaaien.

Een schuin dak kan daarnaast ook aan de binnenzijde worden geïsoleerd. De vakman uit Zeewolde brengt zolderisolatie aan onder een schuine buitenmuur waarop het dak steunt. Dit is vaak glaswol, steenwol of hardschuimplaten. Na de werkzaamheden wordt het isolatiemateriaal netjes afgewerkt met beschilderbare platen, zodat u de zolder weer kunt gebruiken. Uw zolder is door de goede isolatie zelfs geschikt om te gebruiken als een aangename slaapkamer, hobbykamer of werkkamer.

isolatie huis

Tips voor isolatie in Zeewolde

Loop uw gehele woning eens door voor controle op gaten en kieren. Alleen al door deze te dichten draagt u bij aan minder tocht en meer isolatie. Controleer ook af en toe of het aangebrachte isolatiemateriaal nog op de juiste plaats zit en niet loslaat. Wilt u meerdere isolatiemaatregelen nemen? Vraag dan onze vakman uit Zeewolde voor advies over de beste volgorde om de woning te isoleren. Tot slot zijn er ook vaak diverse subsidies beschikbaar om de woning te isoleren. Dit kan lokaal sterk verschillen. Neem contact op met uw eigen gemeente in de regio Zeewolde om te zien of u aanspraak kunt maken op subsidie voor een energiezuinigere woning.

Gratis offertes aanvragen

Het loont om meerdere offertes op te vragen, zodat u een goed overzicht heeft van de beste prijs-kwaliteitverhouding van onze isolatiebedrijven in de regio Zeewolde. Vul uw wensen in en u ontvangt meerdere offertes van de beste isolatiebedrijven uit ons netwerk.

U bent op de pagina van Zeewolde, u kunt onze vakmannen ook vinden in Almere en Dronten en Emmeloord.